Newsletter

Prijavite se za newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter koji povremeno šaljemo putem e-pošte. Na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošaljite svoje ime i adresu e-pošte (ukoliko je drugačija od adrese s koje se javljate).

 

  • Saznajte prvi za nove modele i linije proizvoda
  • Iskoristite posebne ponude i pogodnosti
  • Iskoristite prednosti registracije UČUNAK partnerstva

 

Pristanak možete povući u bilo kojem trenutku slanjem Zahtjeva o povlačenju privole i korištenja osobnih podataka na našu e-mail adresu. U tom slučaju povlačenje privole vrijedi od trenutka slanja zahtjeva te ne utječe na zakonitost obrade podataka koja je prethodila slanju zahtjeva.


Trebate nešto konkretno?

Rado ćemo odgovoriti na svaki konkretan zahtjev u kojem možemo pomoći sa svojim iskustvom, znanjem i posebnim uvjetima koje osiguravamo partnerima. Kontaktirajte nas sa upitom što vam treba i kako  možemo pomoći. Odgovorit ćemo savjetom, analizirati za vas ponude na tržištu te svakako predložiti najbolja rješenja. Svaki, možda u trenutku primanja upita nepoznat nam podatak, pomoći će i nama da saznamo nešto novo i ponudimo najpovoljnije uvjete široke mreže naših suradnika.